Запишете час за процедура               0894777676 / 0888223370              

 

 

 

RF ЛИФТИНГ

RF ЛИФТИНГ

 Радиочестотният лифтинг е процедурата, която е в състояние да предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата без намесата на пластичната хирургия, без възстановителен период.

 Радиочестотата прониква достатъчно дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да отделят колаген. Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. В следствие на този процес, новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Резултатът е стегната, здрава и млада кожа, видимо подобрен тонус и контур на лицето, повдигната област на веждите и клепача, изгладена назолабиална гънка.

 

 

 Отличава се с незабавни видими резултати, като лифтинг ефекта нараства в продължение на 4-6 месеца и се задържа от 1-3г. Няма възрастови ограничения и сезонни противопоказания, като веднага след процедурата можете да се завърнете към нормалният си ритъм на живот.

 Няма възрастови ограничения. С цел превенция на отпускане и стареене на кожата на лицето, след 30 годишна възраст е добре да се започне с радиочестотен лифтинг, тъй като при наличие на голямо количество увиснала кожа и повече бръчки, по-трудно може да се постигне тяхното пълно отстраняване. Знае се, че с напредването на възрастта, кожата на тялото се увеличава около 2.5 пъти и това натрупано излишно количество кожа не може бъде събрано с радиочестотен лифтинг. Когато обаче процедурата се започне навреме, процесът на отпускане на кожата може да бъде задържан и възрастта видимо да се намали с около 10 години.

Една процедура отнема около 30-45 минути. Препоръчително е да се направят 5 до 15 процедури, като те се прилагат веднъж на 5 до 7 дни..

Процедурата, в зависимост от зоната може да отнеме от 20 минути до 2 часа.