Запишете час за процедура               0894777676 / 0888223370              

 

 

 

ДИАМАНТЕНО ДЕМБРАЗИО

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМБРАЗИО

 

Нова кожа с диамантено микродермабразио

Какво представлява микродермабразиото?

 

 Микродермабразиото е бърза неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата. Понякога се нарича “пилинг в обедната почивка”. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по-гладка и чиста повърхност на кожата. Най-често се прилага на лицето и шията, но може да се направи на всяка част на тялото.

 

Защо ни е необходима тази процедура?

 

 Най-външният слой на епидермиса се състои от 25 до 30 пласта мъртви клетки – бариерата за външните влияния. Той пропуска много малки молекули да проникнат навътре в епидермиса и дермата. Когато нанасяме кремове и лосиони по лицето и тялото си, много малка част от тях попиват през този слой. Затова обновяването на тези 25-30 пласта е много важно за вида на кожата. Колкото по-добре съумяваме да се освобождаваме от тези мъртви клетки, толкова повече ще ‘принуждаваме’ базалния слой на кожата да регенерира нови клетки. И колкото повече се лишаваме от мъртвите клетки, толкова по-силен е ефектът от всичката козметика, която ползваме, като грижа за кожата си.

Защо точно диамантено микродермабразио ?

 

 Чрез него се избелва и възстановява повърхността на кожата с уникалните по рода си накрайници с диамантени върхове. За разлика от традиционното микродермабразио, избелването с диаманти почиства и възстановява кожата без неблагоприятните странични ефекти, като отпуснати части, възпаления и кожни реакции. Премахва мъртвите клетки от най-горния слой на кожата с помощта на накрайници, покрити с диаманти, които засмукват и отстраняват по стерилен и контролиран начин мъртвите клетки и всички натрупвания, които пречат на кожата.

 

Процедурата се прилага:

 

– За намаляване на по-малките и средни фини бръчки;

– За подобряване вида на загрубялата и повредена кожа;

– За свиване на разширени пори;

– За подобрение на повредената от слънце кожа;

– При стрии;

– За третиране на фини бръчици около очите и устата;

– Кожно обновяване;

– Третирането на комбинирани белези;

– За забавяне стареенето на кожата.