Запишете час за процедура               0894777676 / 0888223370              

 

 

 

ЛИПО ЛАЗЕР

ЛАЗЕРНО ОТСЛАБВАНЕ / ЛИПОЛАЗАР

 Това е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 650 nm.Технологията LLLT (Low Level Laser Therapy – ниско честотна лазерна терапия) е проучвана и използвана в продължение на 30 години за много био медицински цели. Одобрена е от FDA за лечение на болки и възпаления, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.

 

 

 В последните години технологията започва да се прилага и за естетични цели, тъй като е доказано,   че лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни   мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване   на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти.
 След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини.

Резултатите са видими още след първата процедура. Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка терапия. Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури в продължение на 4 седмици т.е. по две процедури на седмица за постигане на оптимални резултати.

Области, които  се третират с ЛИПОЛАЗЕР:

– Двойна брадичка;
– Външната и вътрешната част на бедрата;

– Гръб;

– Корем;

– Седалище;

– Ръце;

– Мастни натрупвания в областта на коленете и глезените.