Запишете час за процедура               0894777676 / 0888223370              

 

 

 

КРИОЛИПОЛИЗА

КРИОЛИПОЛИЗА

  Криолиполизатa  е ефективна и трайна терапия за отслабване в проблемните зони,  унищожава мастните клетки чрез замразяване.

 Мастните клетки в тялото са константна величина, т.е. техният брой не се повишава,  а се увеличава обемът им при отсъствието на правилен и балансиран хранителен режим и липсата на двигателна активност. Когато гладувайки лишавате тялото от мазнини и въглехидрати, вие действително стресирате мастните клетки и ги лишавате от храна. Но това не ги убива. Те само се свиват и намаляват обема си. Но са си там, под кожата. И дебнат възможност отново да се уголемят. Защото клетките имат памет и се стремят да добият отново предишната си форма. Вие може да сте загубили тегло, но не и мастни клетки. Затова се получава и така популярният йо-йо ефект. Диетите имат и още един недостатък – няма начин да фокусирате действието им само върху конкретни зони, така че неминуемо водят до цялостно отслабване С криолиполизата буквално се замразяват проблемните зони.

 Kриолиполизата e охлаждаща процедура, която е безвредна за кожата и мускулите, и действа директно върху мастните клетки.

 Това е възможно, тъй като мазнините замръзват при по-висока температура от останалите тъкани в тялото. Уредите са настроени на точно тези градуси и карат мастните клетки да кристализират, след което постепенно биват изхвърлени от организма. Така мастните клетки не се смаляват или свиват, а буквално изчезват

Допълнителна информация за процедурата:

 Апаратът за криолиполиза разполага с два накрайника – съответно за по-малки и по-обширни зони. Процедурата трае 60/70 минути и гарантира много добри и трайни резултати. Върху третираната зона се поставят предпазни мембрани, напоени със специален гел, който предпазва кожата от изгаряне. С помощта на вакуум се засмуква кожната гънка в проблемната зона и мастната тъкан контролирано се охлажда до –8°С. Необходими са до 3 процедури през един месец всяка. Зоните, които може да се третират, са: корем, седалище, бедра, бричове, колена, ръце. При замразяването се унищожават до 30% от мастните клетки след първата процедура, а след третата   70 до 80%. В третираната зона мастните клетки са трайно унищожени, затова и резултатите са категорични и видими. Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията, без възстановителен период и без нарушаване на обичайното ежедневие. Kриолиполизата e чудесна алтернатива на всичко написано дотук. Методът премахва мастните клетки така, както това прави липосукцията, но без в тялото ви да се правят разрези.